Wie kombiniert man Brauenlaminierung und Airbrush-Brauen?

12.03.2024 von Lisa Sazonova

Stel je voor dat je de twee populairste wenkbrauwtrends ooit combineert in één behandeling: pluizige en gedefinieerde wenkbrauwen in één behandeling. - ja, het is mogelijk! Brow Lamination en Airbrush Brows veroveren de wereld en het goede nieuws is dat je ze in één behandeling kunt combineren. Airbrush is de hotste wenkbrauwtrend van 2024 en Brow Lamination is de blijvende trend die geliefd is bij zowel klanten als brow artists. Lees onze blogpost over hoe je deze twee winnaars kunt combineren in één behandeling!

Wat is de Airbrush techniek?

Als je strakke, gedefinieerde wenkbrauwen wilt creëren, zoek dan niet verder dan de Airbrush Brow techniek! Met de Airbrush Machine wordt het bereiken van gelijkmatige en symmetrische wenkbrauwen een fluitje van een cent met behulp van stickers en layeringtechnieken. Airbrush Brows zijn favoriet bij brow professionals vanwege hun efficiëntie en kosteneffectiviteit. Als je de techniek eenmaal onder de knie hebt, kun je tot 10 minuten per behandeling besparen, waardoor je meer afspraken met klanten kunt maken en je salon meer inkomsten krijgt! Plus, in combinatie met onze Liquid Dye met Keratine, krijg je niet alleen prachtige wenkbrauwen, maar worden de wenkbrauwhaartjes ook extra gevoed.

Maar vergeet niet dat het beheersen van de Airbrush techniek de juiste begeleiding vereist. Zonder duidelijke instructies kan het een uitdaging zijn om te weten hoe je het apparaat moet gebruiken. Daarom bieden wij onze Airbrush Cursus aan, waar je leert hoe je knapperige, gedefinieerde wenkbrauwen creëert, de Airbrush effectief reinigt om de levensduur te behouden en waardevolle tips krijgt van brow pro's.

Over Brow Lamination

De wenkbrauwbehandeling waar klanten overal dol op zijn, is ongetwijfeld Brow Lamination. Het is geen wonder dat ze geen genoeg kunnen krijgen van de volle en pluizige wenkbrauwlook. En brow artists? Zij genieten ervan om wenkbrauwhaartjes precies goed te kunnen plaatsen. Maar hier is de echte kracht van Brow Lamination: het creëert de illusie van vollere en dikkere wenkbrauwen. En dat willen we toch allemaal?

Wij houden van Brow Lamination omdat het ongelofelijk eenvoudig is om te doen - met slechts drie eenvoudige stappen kun je een onberispelijke wenkbrauwlook creëren die lang houdt. In de drie stappen verzacht een oplossing de wenkbrauwhaartjes, een laminaat brengt de nieuwe vorm aan en een voedend elixer zorgt ervoor dat ze gezond en vitaal blijven. Zie het als een lift voor je wenkbrauwen, waardoor ze veranderen in een volle en pluizige wenkbrauwlook!

Alle wenkbrauwproducten die je nodig hebt

Laten we eens kijken naar de producten die je nodig hebt om een vlekkeloze wenkbrauwlook te creëren door Brow Lamination en Airbrush brows in één keer te combineren.

  • Brow Lamination Starter Kit: Met alle benodigdheden voor Brow Lamination, waaronder de Nr 1 Relaxing Solution, Nr 2 The Laminate, Nr 3 Nourishing Elixir & Bonding serum, Lash Lift Tool, Silicon Brush, Foam Cleanser, en verschillende Lash Shields in de maten S, M, en L, heeft deze kit alles wat je nodig hebt om volle en pluizige wenkbrauwen te creëren.
  • Liquid Dye met Keratine: De Liquid Dye verrijkt met Keratine geeft een waanzinnig diepe huidkleur terwijl het de wenkbrauwhaartjes beschermt en revitaliseert.
  • Airbrush-Entwickler: Deze gespecialiseerde Oxydant Developer zorgt voor optimale kleuringsresultaten voor de Airbrush wenkbrauwen omdat het een meer vloeibare consistentie heeft dan andere ontwikkelaars.
  • Airbrush Machine: Want hoe kun je die vlekkeloze, gedefinieerde Airbrush Brows bereiken zonder? Dat klopt! Onze draadloze en draagbare Airbrush is uw ultieme tool om met gemak volle en prachtige wenkbrauwen te creëren.
  • Airbrush-Augenbrauensticker: Ontworpen met precisie in het achterhoofd, bevat onze set 12 stuks met precisie gesneden stickers in 3 unieke vormen. Met deze stickers kun je de individuele wenkbrauwvorm van elke klant aanpassen.
  • Augenbrauenpaste: Dit essentiële hulpmiddel definieert de wenkbrauwlijnen en beschermt ze tegen kleurspray, zodat je klanten een vlekkeloze en schone wenkbrauwlook krijgen. Het is super gemakkelijk te verwijderen!

Brow & Lash Lamination Collection

Hoe: Brow Lamination en Airbrushtechniek combineren

Door deze behandeling in één keer te doen, weet je zeker dat je klanten terug willen komen voor meer. Eigenlijk alles wat je je maar kunt wensen voor je wenkbrauwen, gecombineerd in één behandeling. Klinkt als de hemel, toch? Om de perfecte combinatie van Brow Lamination en Airbrush Technique te krijgen, volg je deze 10 eenvoudige stappen:

Stap 1: Voorbereiding
Begin met het voorbereiden van de wenkbrauwen op de Lamination behandeling. Reinig de wenkbrauwhaartjes goed met onze Foam Cleanser om vuil en olie te verwijderen.

Stap 2: Aanbrengen van Relaxing Lotion
Breng de Nr. 1 Relaxing Lotion aan op de wenkbrauwen en zorg ervoor dat alle haartjes bedekt zijn. Laat de oplossing een paar minuten op de wenkbrauwen zitten, zodat het zijn werk kan doen, afhankelijk van het haartype.

Stap 3: Het laminaat aanbrengen
Zodra de Relaxing Lotion is geabsorbeerd, verwijder je Nr. 1 en breng je Nr. 2 The Laminate aan op de wenkbrauwen. Stel de gewenste verwerkingstijd in op basis van het haartype van de klant en het gewenste resultaat. Denk eraan, overleg altijd met je klant wat haar/zijn wensen zijn!

Stap 4: Voedend Elixir
Nadat het lamineren is voltooid, verwijder je de Nr. 2 en breng je Nr. 3 Nourishing Elixir aan op de wenkbrauwen. Deze oplossing helpt de wenkbrauwhaartjes te versterken en verwijdert alle resten van de vorige stappen.

Pro Tip #1: De Nr. 3 is ook belangrijk om de wenkbrauwverf niet te snel in de wenkbrauwhaartjes te laten trekken, wat resulteert in een te donkere look. Door de ingrediënten in Nr. 1 en Nr. 2 zal de Liquid Dye veel sneller intrekken.

Stap 5: De wenkbrauwen reinigen
Voordat je met de airbrushtechniek begint, moet je ervoor zorgen dat de wenkbrauwen schoon zijn en vrij van restproducten van de Brow Lamination. Gebruik Foam Cleanser of Pro Cleanser om de wenkbrauwen te reinigen.

Stap 6: Mapping en bescherming
Gebruik de Brow Mapping Techniek om de gewenste vorm van de wenkbrauwen te schetsen met behulp van Brow Mapping Paste. Breng rondom de wenkbrauwen stickers aan om strakke en gedefinieerde lijnen te creëren en ervoor te zorgen dat de wenkbrauwverf precies wordt aangebracht.

Pro Tip #2. Bescherm de huid rond de wenkbrauwen met Nourishing Defense Balm om ongewenste vlekken te voorkomen. Omdat bij de airbrushtechniek wordt gesprayd, bestaat de kans dat de kleurstof op de huid rond de stickers terechtkomt. Door dit te doen, kun je de kleurstof gemakkelijk verwijderen van de huid van je klanten!

Stap 7: Kleurstof aanbrengen
Breng de Vloeibare Kleurstof met Keratine in dunne en gelijkmatige lagen aan, waarbij je de kleur geleidelijk opbouwt voor een natuurlijk ogende afwerking. Laat elke laag drogen voordat je de volgende aanbrengt.

Pro Tip #3: Om prachtige ombré wenkbrauwen te krijgen, begin je met het aanbrengen van een meer verzadigde laag bij de staart en maak je de kleur geleidelijk lichter naarmate je naar de voorkant van de wenkbrauwen gaat. Deze techniek zorgt voor een naadloze overgang en een zacht, natuurlijk ombré effect.

Airbrush Machine

Stap 8: Reiniging en verzorging
Zodra de wenkbrauwverf is aangebracht, moet je het overtollige product en de kleurstof opruimen voor een schone en gepolijste look.

Stap 9: De wenkbrauwen in vorm brengen
Maak de look af door de wenkbrauwen perfect in vorm te brengen, door epileren, harsen of draadsnijden. Zorg ervoor dat de wenkbrauwen de gelaatstrekken en de gewenste esthetiek van de klant aanvullen.

Pro Tip #4: Veel professionele wenkbrauwverzorgers geven de voorkeur aan harsen na de Airbrush techniek omdat het een preciezere en nettere afwerking mogelijk maakt. Harsen helpt bij het verwijderen van verdwaalde haartjes en definieert de vorm van de wenkbrauwen.

Stap 10: De laatste hand leggen
Om de wenkbrauwtransformatie af te ronden, breng je de Brow Micro Concealer aan. Deze finishing touch laat de wenkbrauwen stralen en creëert een meer gedefinieerde wenkbrauwlook waar je klanten ongetwijfeld dol op zullen zijn.

Door de technieken Brow Lamination en Airbrush te combineren, kun je prachtige, gedefinieerde wenkbrauwen creëren die de algehele look van je klant verbeteren en hem of haar een mooi en zelfverzekerd gevoel geven!

Word een Airbrush Pro

Benieuwd naar de wereld van airbrush brows? Zoek niet verder! We werken samen met twee Nederlandse Brow Masters, Jenniree van Brows by the Brow Doctor en Elisa van Perfection Elements. Deze bekroonde, hoog aangeschreven brow educators brengen een schat aan ervaring en talent met zich mee.

In onze uitgebreide cursus leiden ze je door elk aspect van de Airbrush Brow trend en behandelen ze essentiële technieken voor succes. Leer de ins en outs van Airbrushen, van de juiste reiniging van de machine tot het oplossen van problemen, het beheersen van mengverhoudingen en tips van onschatbare waarde voor een naadloze applicatie. Leer hoe je je machine moet vasthouden, hoe je de beste hoeken kunt vinden en hoe je alles netjes houdt. Met hun expertise wordt u in een mum van tijd een Airbrush Pro!

Mis deze kans niet om je wenkbrauwvaardigheden te verbeteren en voorop te blijven lopen met de nieuwste trend in de wenkbrauwwereld. Dit is jouw moment om een Airbrush Pro te worden!

Airbrush Course

Related products

Lesen Sie weitere Artikel

We'll email you when this item comes back in stock.